Wat mRNA in je lichaam doet

Wat mRNA in je lichaam doet

Er is nogal wat onduidelijkheid wat de Covid mRNA spuit nou eigenlijk precies doet in je lichaam. Laatst hoorde ik van Mr. Vaccine himself, Geert VandenBossche, een eenvoudige simpele uitleg hoe het imuunsysteem wordt verandert. Geert heeft als vaccine deskundige bij alle Pharmaceuten gewerkt, universiteiten die onderzoek doen en zelfs voor de Bill & Melinda Gates foundation gewerkt. Hij is dé deskundige betreffende nieuwe vaccines in de wereld.

Stel voor dat je immuun systeem een voetbalploeg is. Achterin staan allround getrainde verdedigers die elke aanvaller (virus) aan kunnen. Nu komt er een nieuwe coach (de mRNA spuit). Hij wil alles anders. Geen allrounders meer achterin maar enkel verdedigers die gespecialiseerd zijn in één type aanvaller (Covid19). In elke wedstrijd komt de aanvaller Covid er niet meer door. Nu komt Ronaldo en wat doen de verdedigers? Niets. Ze laten iedere andere aanvaller door die niet Covid heet. Ook de enkele overgebleven allround verdediger wordt door zijn eigen verdedigers tegengehouden onder het mom wij houden alleen Covid tegen. Alle anderen laten wij door.

Nu Covid effectief wordt tegen gehouden worden andere aanvallers door gelaten en kunnen op hun gemak scoren. Het gevaar is dat die andere aanvallers nu een ernstige infectie kunnen veroorzaken omdat er geen verdediging meer is en i.p.v. zwakker worden juist meer infectieus kunnen word

2 REACTIES

comments user
admin

Vind ik ook

comments user
Quality Manager

Dit is een heel duidelijke en simpele uitleg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.