Bill Gates wordt opgeofferd voor de Agenda

Bill Gates wordt opgeofferd voor de Agenda

Het zou toch een wake-up call moeten zijn voor europese politici als Merkel, Macron, Rutte, Johnson dat Saint Bill onder de bus wordt gegooid en als een hete aardappel wordt afgevoerd. The pedofilie zaak waarin Bill Clinton, amerikaans beroemste advocaat Dershowitz en ook Gates bij betrokken zijn zou normaliter geen probleem zijn geweest voor de 1% families die ook Justitie, FBI controleert in Amerika maar het feit dat Bill de plandemie zo slecht leidde heeft ertoe geleid dat de Gates Foundation van hem is afgepakt. Samen met de Rockefeller Foundation en de Clinton Foundation runt de Gates Foundation de Covid scamdemic.

Dit moet toch de schellen van de ogen doen vallen van niet alleen europese politici maar ook die in Amerika en elders. Als Saint Bill al onder de bus wordt gegooid wat zal er dan voor hen in de toekomst zijn? Simpel, elke revolutie eet zijn eigen ‘kinderen’ op. Diegene die de fascist marxisten helpt aan de macht te komen worden als eerste geofferd aan het schavot. Meelopers haten de globalisten het meest. Een fameus gezegde van Stalin: ‘één dode is een drama maar een miljoen doden is een statistisch gegeven’. De families die de wereld domineren hebben geen medelijden. Ik weet ook wie de volgende zal zijn die onder de bus wordt gegooid. Dr Fauci van de NiAID. Gates en Fauci runnen de Covid scam. Gates is out, Fauci binnenkort ook.

De WEF heeft nu nood gedwongen hun augustus bijeenkomst moeten cancellen omdat de Agenda zo goed loopt. Het patent op Covid wordt opgeheven, een grote financiele klap en streep door de fabelachtige winsten voor de families eigenaars van big Pharma.

Belgische media berichte vandaag dat een Belgische soldaat die Marc van Ranst (de belgische Ab Osterhaus) heeft bedreigd er van door is gegaan met twee RPG’s en de nodige munitie en dat de Belgen het hele land op stelten hebben gezet om die man te vinden.

2 REACTIES

comments user
admin

De mensen worden slachtoffer bij gebrek aan geschiedkundige kennis.

comments user
Quality Manager

Waarom verbaast me dat nou niet? Het is toch ook een logisch gevolg? Dat zie in de geschiedenis overal terug. Degenen die de coup aanzwengelen worden als eerste opgevreten en afgevoerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.