Wie zijn eigenaar van de wereld en beurs genoteerde bedrijven?

Wie zijn eigenaar van de wereld en beurs genoteerde bedrijven?

Vanguard, BlackRock en in mindere mate State Street en Hathaway. De eerste twee houden de wereld in gijzeling. U weet vast al wel wie de eigenaren zijn van die twee bedrijven. Het zijn een paar schatrijke families die de wereld niet alleen decennia maar ook eeuwenlang domineren.

Deze vier houden meerderheids aandelen in alle bedrijven genoteerd aan de beurs maar ook in elkaars belangen. Zo creerden ze een groot machtsblok dat de 1e Macht, 2e Macht, 3e Macht en de 4e Macht controleren. Democratie is een fata morgana en het werd bewust misbruikt om een Wizard of Oz samenleving te creeren waarbij de families die aan de touwtjes trekken in de schaduw blijven.

Zij zijn eigenaar van alle voedsel producerende bedrijven als Unilever, Nestle, CocaCola, Pepsi en subnamen als Mars, Schweppes, Unox en noem de namen in de schappen van de supermarkten maar op. Ook tech bedrijven zijn hun eigendom. Philips, Sony, Apple, Microsoft. Silicon Valley, Google, Facebook, Youtube, Twitter. Elk oliebedrijf, elke bank, alle media, maar ook de providers als Viacom. Hollywood, Netflix enz. Ze hebben fastfood ketens gesticht om ons eeuwig klant te maken van big Pharma ook in eigendom van Blackrock en Vanguard. Er bestaat een draaideur tussen politici en media. Politici die gezondheidszorg hebben verkocht aan Vanguard en Blackrock worden vervolgens beloond met directeurschap bij een zorgverzekeraar ook eigendom van dezelfde club. Hetzelfde gebeurt ook tussen media en politiek. Nieuwslezeres wordt politicus. Er zijn meer voorbeelden van innige banden en dat is gemakkelijk want alles en iedereen is eigendom van die twee bedrijven. Daarom is ook de nieuws voorziening eenparig. Hetzelfde verhaal wordt verteld.

Is het gek dat de familiebedrijven, midden-klein bedrijven en zelfstandige winkels niet essentieel zijn in de post covid wereld? Wie hebben daarvan gigantisch geprofiteerd? Inderdaad, Blackrock en Vanguard omdat daarmee alle concurrentie werd uitgeschakeld. Maar Homedepot, McDonalds, Amazon, Wallmart ook allemaal eigendom van Vanguard waren wel essentieel. Wat een farce. Een paar superrijke families genoeg om een huiskamer te vullen en zich tientallen jaren verborgen hielden achter een reeks van schimmige bedrijven en feitelijk de echte fascisten zijn. Wat is fascisme? Mussolini beschreef fascisme als bedrijven die de overheid overnemen. Is dat niet wat bovenstaande feitelijk is? Het symbool voor fascisme is de samengebonden bundel van stokken, de zogenaamde fascii. Ook de M en E en andere letters komen steeds weer terug in de namen van hun bedrijven. Het is hun handelsmerk.

Fascisme is dus nooit weggeweest. Het heeft zich 70 jaar verborgen gehouden maar is nu weer terug. Hoe kan een politicus als Rutte opstaan tegen een paar superrijke families die alle wereldwijde concerns, media, tech, pharma, justitie controleren via hun rijk gevulde geldbuidel. Dus ook Shell, Akzo, DSM, DNB en alle banken in handen hebben, de hele nederlandse economie. Natuurlijk kan hij dat niet nog enig ander politicus van enig andere signatuur. En indien er wel een politicus is die dat wel doet dan zijn er geijkte methoden als proberen via hun machts apparaat die politicus om te praten of een rijk gefinancierde opponent in het zadel te helpen als concurrent via verkiezingen en als zelfs dat niet lukt…. Voorbeelden genoeg. De non profit organisaties vaak buiten belasting gehouden zijn bekend vanwege financieren van terrorisme en witwassen van louche zaakjes via de moderne kunsthandel. 40.000,- kun je niet de grens over krijgen maar ‘moderne kunst’ al is het een paar vervlochten staaldraden waarvoor tonnen werd betaald, wel. Die tonnen worden dan weer terug geincasseerd op plaats van bestemming.

Die fascisten families beheersen en controleren iedereen in die branches die er toe doen. De enige die ze niet kunnen controleren zijn het volk. Daar zijn ze dan ook doodsbang voor. Het zijn niet voor niets ook aanhangers van eugenics (depopulatie) en controle freaks (surveillantie cameras, paspoorten etc). Waarom willen ze de TheGreatReset oftewel BuildBackBetter oftewel Agenda2030? Omdat hun beurs handeltje een notoire scam casino is geworden en niemand meer mee wil doen met hun spelletje en daarom proberen de FED en ECB met belastinggeld gestolen van spaarders de schulden glad te strijken maar de wereld heeft daar nu na 13 jaar ook genoeg van.

Zijn die superrijken straks nog net zo rijk als de beurs, de repo market alles ineen stort? Daarom willen ze TheGreatReset/BuildBackBetter want daarin komen uw eigendommen aan de beurt. Op de WEF website draait een filmpje ‘in 2030 zal u geen eigendommen meer hebben en gelukkig zijn’. Ik weet wie gelukkig zullen zijn maar dat zal u en ik zeker niet zijn.

2 REACTIES

comments user
admin

We zullen er niet lang meer op hoeven wachten. Het feit dat ze nu naar buiten treden en afgeschoten worden zegt voldoende.

comments user
Quality Manager

Dat klopt! Dit is precies zoals het was en nog steeds is. Het is inderdaad waar wanneer het volk in opstand komt en niet meer meedoet, de rijken der aarde niets overblijft dan lucht. Zelfs dat nog niet. Soros en Schwab zijn rijp voor de doodskist. Bill Gates gaat ten onder door malversaties van de anderen. Ik ben benieuwd wat het gaat worden. Er zijn nog veel te veel mensen in het volk die NIET meedraaien met het depopulatiespuitje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.