Bestaan virussen wel echt?

Bestaan virussen wel echt?

Ik ben getraind in logica en probeer zoveel mogelijk gegevens te verzamelen om tot een conclusie te kunnen komen. Dat lukt niet altijd maar in het geval van Covid19 kwam ik afgelopen zomer tot de conclusie ; Covid19 bestaat niet. Het is een ‘magisch’ virus. Later is dat ook nog bevestigd door virologen en wetenschappers die tot dezelfde conclusie waren gekomen. Maar niet iedereen komt tot die conclusie en dat komt door de verwarring rond wat isolatie van een virus precies betekend.

Gerenomeerd wetenschapper Dr. Judy Mikovitch stelt isolatie is het uittreden van een reeks van RNA deeltjes oftewel exosomen eiwitten van een virus uit de cel als het ware groeit het door de celwand heen naar buiten. MD en microbioloog Dr. Andrew Kaufman stelt dat is geen isolatie. Indien het virus niet buiten de cel kan treden omdat het dan vernietigd wordt door het lichaam hoe kan dat virus dan besmettelijk zijn en wat zat er dan in al die vaccines tegen polio, difterie, tetanus, rode hond e.a? Kunnen de uittredende deeltjes oftewel exosomen ook gewoon cel afval producten zijn. Wij weten dat ons lichaam in de winter grote schoonmaak houdt en dan ook afval middels exosomen (kroon van spikes) produceert. De spike protein komt ook voor in onze voortplantings organen.

Het woord islolatie wordt door elk anders geïnterpreteerd. Iets is geisoleerd als het buiten de cel wordt aangetroffen maar virussen zijn dode pathogen. Waar komt dat laatste dan vandaan? Het was Louis Pasteur die voor het eerst het bestaan van virussen wereldkundig maakte. Hij zou dit later op zijn sterfbed weer ontkennen en als leugen voor pharma producten bekennen.

Wij worden nu wel gegijzeld over een virus die feitelijk niet bestaat. De Covid19 slachtoffers gingen nog maar een half jaar geleden dood aan Covid en kanker, hart en vaatziekten, longziekte verdwenen om vervolgens weer een halfjaar later dood te gaan aan kanker, hart en vaatziekten en longziekten maar nooit aan Covid spuitje ondanks dat vele gevaccineerden alsnog Covid19 krijgen. Of is het in werkelijkheid Influenza? We weten dat mensen die de jaarlijkse griepprik krijgen alsnog de griep krijgen en als ze het nalaten krijgen ze geen griep.

Al vanaf Maart 2020 worden we voorgelogen en maatregelen opgelegd die kant nog wal raakt en politiek van aard zijn en totaal niet wetenschappelijk. Er is geen enkel bewijs dat Covid bestaat, ook is er geen wetenschappelijk bewijs dat mondluiers helpen tegen verspreiden van virussen, nog is er wetenschappelijk bewijs dat anderhalve meter ook maar 1 infectie voorkomt. Helemaal niets. Het is gebaseerd op lucht en propaganda.

Bestaan virussen wel of worden zij verward met exosomen. We weten het niet en zolang diegenen die ervoor gestudeerd hebben er onderling ook niet uitkomen blijft het een mysterie.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Interessant om te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.