De Pharmaceuten leugen ‘geneesmiddel’

De Pharmaceuten leugen ‘geneesmiddel’

Wat? Mensen gaan dood aan de griep? Vertel dat aan mensen en die vraag volgt onmiddelijk. Inderdaad, mensen sterven elk jaar aan de griep en niemand kan daar iets aan doen. Volgens het RiVM zo’n 4000 tot 10.000/jaar De griep is voor velen een paar dagen in bed en dat is alles. Voor mensen met immuun ziekte of onderliggende ziekten is dat vaak niet het geval. Het immuun systeem wordt door artsen in de opleiding niet eens meer onderwezen. Het is iets vanzelfsprekend waar wij én artsen niet meer bij stilstaan en als gewoon mee om gaan.

Echter door de financialisatie in de lijkbezorging is het beeld van de lijkkist uit onze samenleving verdwenen. Uitdragen vanuit huis is het uitvaartcentrum geworden. Vroeger kwam de lijkwagen voor rijden bij de woning. Het komt nog wel voor maar is niet meer standaard. Bijna altijd is van ziekenhuis naar uitvaartcentrum en dan naar begraafplaats of crematorium. Hierdoor werd de bevolking minder bewust van de dood en meer gevoelig voor een ziekte bedreiging.

De dokter, verpleegster, arts, chirurg, specialist praten altijd over geneesmiddelen. Dit is een leugen. Geneesmiddelen bestaan niet. Medicijnen genezen dan ook niet. We kunnen geneesmiddelen omschrijven in een aantal categorieën: pijnstillers, verdovend, vernietigend en verstorend. Geen van allen genezen. Ze camoufleren of vernietigen de cellen die de bron zijn van pijn, ontstekingen en woekering of in sommige gevallen assisteren het lichaam om zichzelf vaak sneller te herstellen.

Iedereen kent de placebo. Huisartsen schrijven deze psycholisch voor om de patient het idee te geven dat er herstel aan gaat komen maar het is de psyche die het feitelijk herstel doet. Hetzelfde met virussen. De uitvinder van virussen Louis Pasteur verklaarde op zijn sterfbed eigenlijk nooit een werkend virus te hebben gezien ondanks dat hij als de ontdekker wordt beschouwd. Niets is gewoon of ongewoon in deze wereld en al zeker niet in de wetenschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *