Hoe herken je dat de Covid p(l)andemie niets anders is dan de uitrol van VN Agenda2030?

Hoe herken je dat de Covid p(l)andemie niets anders is dan de uitrol van VN Agenda2030?

Agenda2030 is een al tientallen jaren bestaand plan van de Verenigde Naties, ook wel wereldregering genoemd waar bijna alle landen voor buigen maar feitelijk een institutie is opgericht door enkele families die de wereld in eigendom denken te hebben op basis van hun bezittingen en welvaart, (zogenaamde 1%) en wij het gewone volk zijn hier maar te gast. Daarom denken ze wat nu gebeurt is in hun recht. Agenda2030 heeft een aantal agenda punten waarvan ik de belangrijkste noem: (de rest zijn open deuren).

 • Depopulatie houdt de bevolking onder 500 miljoen
 • Abortus
 • Adoptie
 • Houdt productie in balans met natuur
 • Een nieuwe taal (toren van Babel)
 • Geboorte reductie (één kind)
 • Laat ruimte voor natuur
 • Naties doen zelf hun interne zaken
 • De redelijkheid van wetgeving
 • Geen overbodige burocratie
 • Balans tussen persoon en werk
 • Wees geen belasting voor de wereld

Er zijn nog meer regels maar die zijn meer onderdeel van marketing. Vele van deze opgenoemde regels worden door de 1% Elite aan de laars gelapt. De rechtbanken spreken inmiddels geen recht meer en de wereldconcerns in eigendom van de Elite zijn de grootste vervuilers wereldwijd. Denk hierbij aan de eilanden van afval plastic in de Stille Oceaan en de Cariben. Mijnbouw vervuiling, olie vlekken door lekkages en verspilling van grondstoffen. De Elites vliegen er rustig op los met hun privé jets terwijl landen in lockdown zijn en luchtvaartmaatschappijen aan de grond werden gehouden.

Productie van electrische auto’s, windturbines en zonnepanelen zijn het meest vervuilend terwijl schone aardgas wordt tegengehouden. Ook de Covid plandemie waarbij geneesmiddelen worden verboden terwijl deze op de WHO lijst staan van aller belangrijkste geneesmiddelen ter wereld en alles wordt gedaan middels media, hun bedrijven om ons aan de spuit te krijgen. Nou waarom zouden ze dat nou doen? Dezelfde WHO die Ivermectine en HCQ voor essentieel houden en in 2003 aanbevolen voor SARS-CoV1 en nu het gebruik verbieden voor zusje SARS-CoV2. Werd HCQ altijd over de toonbank verkocht, ineens was het in Maart 2020 uit de handel genomen en in Frankrijk kocht de Staat alle voorraden op en ging de HCQ fabriek in de hens.

De WHO heeft nu recentelijk onder druk van wereldwijde medische organisaties een studie uitgebracht dat Ivermectine en HCQ, 75% effectief tegen Covid blijken te zijn. Zet dat eens tegenover AstraZeneca (35%) en Pfizer (45%) Dat Ivermectine en HCQ effectief waren was geen verrassing want dat wisten we al uit clinische studies in februari 2020! China begon in Januari 2020 met HCQ te gebruiken en met succes. Zoals altijd is het weer doe niet als wij maar doe wat wij zeggen.

Conclusie: Agenda2030 (voorheen Agenda21) of alle andere marketing namen als BuildBackBetter/TheGreatReset die exact hetzelfde voorstellen verklaart de depopulatie behoefte van de Elite en het lijkt erop alhoewel de Agenda niet echt loopt ze daarin toch wel gaan slagen. De cijfers van VAERS en EMA spreken boekdelen. Velen zijn overleden kort of langer na injectie of zijn nu hun leven lang klant van Pharma. Het meest schokkend is dat de schapen die vooraan stonden voor de spuit en invalide zijn geworden verklaren wij zouden de spuit zo weer nemen. Hier is dus duidelijk sprake van het Stockholm Syndroom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.