WEF stelt geplande bijeenkomst in Augustus uit

WEF stelt geplande bijeenkomst in Augustus uit

Recentelijk een mededeling van de World Economic Forum. De geplande bijeenkomst in Augustus in Davos ging al niet door en nu gaat de bijeenkomst in Singapore ook niet door omdat zogenaamd het aantal besmettingen in Singapore oploopt gemeten met de PCR test die al in januari 2021 afgeschoten was door de WHO an als onbetrouwbaar gebrandmerkt. De WEF weet dondersgoed dat het Covid virus nep is. De echte reden zal waarschijnlijk zijn dat de Agenda niet loopt zoals geoefend in Event201 en andere oefeningen eerder.

Men had gedacht dat de ongekende intense media angst propaganda iedereen had doen smeken injecteer mij met het depopulatie spuitje maar in tegenstelling teveel zijn er wakker geworden en ipv einde maand Juni iedereeen gevaccineerd te hebben lijkt dit te zijn mislukt en spuitjes worden massaal gedumpt. De Yale psychologen hadden het dus verkeerd ingeschat. Beelden zijn al op sociale media te zien dat de vaccines in de kliko liggen dit tot grote boosheid bij politici. Verplichten van afname kon niet omdat de fabrikanten niet konden aantonen dat hun spuitjes daadwerkelijk ook deden wat zij beloofden. Zij hadden dan ook de ingredienten moeten publiceren. Indien dan hun beweringen niet waar blijken te zijn zijn ze alsnog aansprakelijk. Het is geen vaccin dus geen bescherming tegen rechtszaken.

Gates is uit beeld verdwenen en de WEF moet hun GreatReset opgeven. Het is mislukt. De mRNA zal nog wel in beeld blijven om nog zoveel mogelijk van de depopulatie agenda doelstelling proberen te halen. Net als in de jaren tachtig met de HiV angst propaganda zal de Covid annex Klimaatverandering leugen campagne een stille dood sterven. Teveel ambities en teveel doelstellingen tegelijk slagen nooit. We hebben ze met hun eigen spionage middelen (sociale media) verslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.