Apartheid nu ook in ‘besmettingen’ mbv de PCR test.

Apartheid nu ook in ‘besmettingen’ mbv de PCR test.

De twee-deling van de maatschappij wordt nu ook doorgevoerd in de PCR test tussen ingeënt en niet ingeënt. Indien wel ingeënt met het mRNA spuitje dan geldt CT=28 in de PCR test maar o wee als je niet mRNA ingeënt bent dan geldt de oude waarde CT=45 Dat de WHO in januari de PCR test onbetrouwbaar heeft genoemd en geadviseerd voortaan 28 te gebruiken, voeren de politici gewoon de Agenda uit want ze hebben niets anders om de bevolking mee te belazeren. De politici hebben allemaal hun medewerking gegeven aan TheGreatReset.

Sommigen durven te beweren dat de versterking net zo lang werd opgevoerd tot ze een positief resultaat kregen. Positief op je eigen DNA. Zou mij gezien de media en politieke hype niets verbazen. We hoorden elke dag weer zoveel besmettingen als ware het de Rijn waterstanden bij Lobith.

Met deze nieuwe methode zijn ze in staat de vele Covid gevallen onder de ‘gevaccineerden’ negatief te houden en de ‘besmettingen’ onder niet ‘gevaccineerden’ positief. Hiermee houden ze de druk hoog met de Rockefeller lockstep agenda voor beide categorieën. Openen van niet-essentiele bedrijven en weer sluiten, afhankelijk van de RiVM hun dikke duim van ‘besmettingen’. Zelfs als mRNA ingeënte personen met Covid klachten op de IC belanden geldt nog steeds: niet ziek, geen sympthomen, niet ‘besmettelijk’. De nep Covid propaganda gaat gewoon door. Feitelijk hetzelfde als vorig jaar. De oudjes gingen allemaal dood aan Covid en niet aan griep, kanker, hart en vaatziekten, longziekte, ongelukken ea gezondheidsproblemen.

Als al eerder aangegeven in vorige blogs, alleen objecten kunnen besmet zijn volgens de VanDale en niet personen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.