Boven de zestig 15x meer kans op overlijden met de spuit dan zonder de spuit

Boven de zestig 15x meer kans op overlijden met de spuit dan zonder de spuit

Binnen veertig dagen na de spuit is de kans op overlijden met de spuit voor mensen boven de zestig 15x groter dan mensen zonder spuit boven de zestig. mRNA kan vergeleken worden met chemokuur. Het immuun systeem wordt onderdrukt omdat de spike die het lichaam nu maakt dokt met de ACE2 eiwit in het lichaam dat het immuun systeem aanstuurt. Hypertensie, hersen infarct, hartaanval. In 15 jaar zal blijken dat de mensen met spuit prion ziekte krijgen (gekken koeien ziekte). In de mRNA hebben de ontwerpers de vele GG – A & T vervangen voor G en T’s zodat de cellen 1000x meer spike eiwitten gaan maken. mRNA beschermt door PEG reist in de bloed circulatie en blijft hangen in de lymph knoop onder de arm en daarna naar de milt. Daarna kan het terecht komen in de micro bloedvaten van de hersenen waar de bloedstroom snelheid veel lager is. De spike groeit uit de cel en blokkeert de bloedstroom wat het lichaam wil opruimen. Men vermoedt dat de spike eiwit ook een prion eiwit is. Via de luchtwegen kunnen de exosomen met prion eiwit het lichaam verlaten en anderen infecteren als met de griep. Dit is de russische roulette op termijn.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Vreselijk…..je moet er toch niet aan denken. Wat een rotzooi is dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.