Virussen zijn niets anders dan exosomen, afval van ons eigen lichaam

Virussen zijn niets anders dan exosomen, afval van ons eigen lichaam

Afgelopen weekeinde kwam ik een video tegen waarin een heftige disussie plaatsvond tussen Dr. Andrew Kaufman en Dr. Judy Mikovits. Beide zijn deskundigen in hun eigen veld en het op onderdelen niet eens zijn betekend nog niet dat dit kritiek is. Wetenschap kan alleen groeien als meer van deze discussies worden gehouden en helaas is dat niet meer het geval in de medische wereld. Sterker compartimentalisatie is schering en inslag.

Van Dr. M de laatste heb ik al vele interviews gezien maar Dr. Kaufman was nieuw voor mij. Het begint tam maar gedurende de discussie opent hij de aanval op Dr. Judy Mikovits dat virussen niet bestaan. Dat is iets waar ik al eerder over getweet en geblogged heb, maar ik ben geen dokter. Ook heb ik al eens bericht over de Koch Postulate. Dat is een methode om virussen te isoleren. Geen enkel virus is ooit geisoleerd als de Koch Postulate methode wordt gebruikt.

Dr. Mikovits legde uit hoe zij in laboratoria het HiV virus isoleerde door een zieke cel te nemen en op kweek te zetten en dan de cel uit te hongeren en dan breekt het virus uit de celwand. Dr. Kaufman claimde daarop dat het virus dan niet geisoleerd is maar nog onderdeel is van de zieke cel. Dr. Mikovits claimde daarop dat het virus niet kan overleven buiten de cel. Dr. Kaufman reageerde daarop dat een virus dat niet kan overleven buiten de cel dan ook niet infecties kan veroorzaken en in de longen kan komen. Dr. Kaufman zei dan ook dat geen enkel virus ooit geisoleerd is en dat wat zij probeerde te isoleren niets anders is dan een exosoom, afval dna van de cel en geen virus. Ergo, virussen bestaan niet en zijn ipv daarvan exosomen.

Dit was een Eureka moment voor mij omdat ik hierover al zo vaak getweet heb en nu ook geblogged heb maar niet begreep hoe dan mensen geinfecteerd kunnen worden als virussen niet bestaan. Als ik puur logica toepas dan is Influenza, Rhino e.a. ziekten feitelijk niets anders dan dat ons lichaam ziek wordt van andere mensen hun exosomen (afval dna) die ze uitzweten en uithoesten. De vele mutaties zijn niet anders dan dat elk lichaam zijn/haar eigen exosomen uitproest en uitzweet en daarmee anderen infecteerd via de luchtwegen. Dit betekent dan dat er 8 miljard verschillende mutaties zijn in de wereld. 1 mutatie/persoon en elk jaar weer een andere afval exosoom.

Kijk zelf: https://www.bitchute.com/video/Aq6faGWpGmLG/

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Interessant. Dat is dan ook de reden dat ze virussen niet kunnen isoleren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.