Covid is niet de eerste for profit scam

Covid is niet de eerste for profit scam

In 1983 zat de amerikaanse RiVM de CDC op zwart zaad, in de rode cijfers. Ze verzonnen daarop de HiV pandemie om de inkomsten op te krikken. De scam begon met een steward van een luchtvaartmaatschschappij en een Kongolese aap. AIDS was feitelijk een auto immuun ziekte als zovelen. Kwestie van tekort aan vitaminen en mineralen. 100.000 mensen overleden aan AIDS. In de jaren negentig zou in een rechtszaak in Frankrijk naar buiten komen dat in de Hepatitis spuit, veelal genomen door lui van de broederliefde, tuberculose zat dat autoimmuun ziekte veroorzaakte. Met D3, Zink, C en eventueel een anti bioticum prima te genezen. Wikipedia heeft nog steeds de destijds verzonnen bullshit door de CDC om angst te zaaien op de website staan. De CDC pushde AZT (feitelijk chemo). De verkopen gingen door het dak en de amerikaanse RiVM schreef weer in zwarte cijfers

Uitvinder van de PCR test, Kary Mullis werd in de jaren tachtig gevraagd om HiV op te sporen mbv zijn nieuwe uitvinding, de PCR test. Hij vond helemaal niets. In een video verklaarde Mullis dat hij vervolgens rond ging vragen in de medische burelen of enig ander het ‘virus’ geisoleerd had. Niemand had het. Daarop concludeerde Kary Mullis dat AIDS HiV een scam was. Mullis verklaarde de dader vanachter zijn bureau tot aan de parkeerplaats op te jagen. Die man was Dr. Anthony Fauci. Mullis overleed aan een longinfectie in augustus 2019, (net 3 maanden voor de Covid PCR scam) 74 jaar oud.

Dr. Judy Mikovits claimt het HiV virus te hebben geisoleerd in de jaren tachtig maar zij heeft het virus nooit buiten de cel gezien en volgens Dr. Andrew Kaufman was het geen virus maar eerder een exosoom. In de 21ste eeuw hebben we SARS-CoV gezien, MERS, H1N1 en de Mexicaanse griep. Elke keer werd de angst mbv de leugenpers weer skyhigh geblazen. En dan komen wij uit bij Covid19 waarin we al ruim 1 jaar zitten en onze vrijheden worden afgenomen en een medische tyrannie op de bevolking losgelaten, compleet met psychologische oorlogs voering. Laboratoria in Amerika hebben post mortem weefsels van ‘Covid slachtoffers’ onderzocht en net als Kary Mullis vonden zij alleen Influenza A en B. Ook zij concluderen Covid is een scam.

Vertel een willekeurig iemand dat je dood kan gaan aan de griep en ze kijken je verbaasd aan. Wat? Gaan er mensen dood aan de griep? Ja, elke dag weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.