Is ‘natuurlijke selectie’ het doel?

Is ‘natuurlijke selectie’ het doel?

De voor meer dan vijftig jaar geleden ontworpen Covid19 depopulatie programma middels depopulatie spuit is feitelijk een soort geforceerde natuurlijke selectie. De goedgelovigen, niet al te intelligent, laten zich inenten met een expirimienteel of juist speciaal hiervoor gemaakte opdracht aan het lichaam om een langzame dood te sterven terwijl het intelligente, grijze massa gebruikende deel van de bevolking (schokkend laag aantal) het spuitje pertinent weigert. Het grote verschil tussen beiden is ongekend vertrouwen (onterecht) in de overheids & instituties en wat jezelf kan opzoeken op het Internet. Dit depopulatie programma staat gewoon op internet sinds het jaar 2000. Men heeft er nooit geheim van gemaakt, sterker de globalisten schreeuwen het van de daken en zijn er trots op.

Vooral de goedgelovigen die hangen aan de TV (hollywood netflix) en aan de fastfood plastic voedsel verslaafd zijn, lijken de eerste slachtoffers te worden van de ongekende diarree aan ‘NAZI eugenics’ propaganda van onze nep journalisten en advocaten voor depopulatie. Nou wil ik niet beweren dat er intelligente journalisten werken voor de omroep en media. Die zijn er niet muv onafhankelijke media. Ik vond het 16 jaar geleden al tenenkrommende onbenulligheid wat die lui uitkramen. Dit was toen al een reden om hen vaarwel te zeggen en over te gaan naar de Satelliet. 1000 tv kanalen met beide zijden van de dialectic van Hegel, ying en yang, thesis en anti-thesis, wit en zwart. Als je het wil kun je het vinden op internet.

Het is spijtig dat wij aanbeland zijn in een eeuw waarbij de schapen worden gescheiden van de bokken en dit uitmaakt het verschil tussen dood of levend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.