Lareb (bijwerkingen website) en het RiVM kunnen niet rekenen

Lareb (bijwerkingen website) en het RiVM kunnen niet rekenen

De website Lareb houdt het aantal bijwerkingen bij van in NL gegeven injecties voornamelijk Pfizer AstraZeneca en minder Janssen. Lareb claimt dat 8,5 miljoen (24 Mei) nu ingeent zijn. Daarbij zou 338.418 bijwerkingen zijn gemeld. Ze noemen daarbij de categorien op met aantallen erachter. Als ik de aantallen per categorie optel kom ik uit op een aantal van 268.766 en niet 338.418! Het verschil is 69.652 niet bepaald klein en weg te cijferen aantal. We zagen het eerder al bij het RiVM mbt besmettingen. Ook daar bleek bij het optellen van aantallen het totaal niet te kloppen. Ze kunnen blijkbaar niet rekenen in de medische wereld. Geen wonder dat ziekenhuizen faiiliet gaan aan de schulden.

De aantallen kloppen wel als je zoekt per merk Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Onbekend. Dat laatstse is waarschijnlijk saline, een zout oplossing. Toch nog ruim 500 injecties. Mogelijk voor RiVM, Ministeries, Parlement, OMT en kornuiten.

Wat mij nog het meest opvalt is

  • 351 overleden na inenting
  • 4 moesten geopereerd direct of indirect na inenting mRNA
  • 967 mensen kregen oog problemen (blindheid, wazig zien?)
  • 572 konden niet meer horen of kregen tinitus of evenwichtsproblemen
  • 1169 kregen acute hartproblemen
  • 43.246 kregen neurologische aandoeningen myelitis?
  • 2.337 kregen bloedvaten en lymfestelsel aandoeningen
  • 183 kregen voortplanting en borst problemen (malign screening?)

Je kunt hier toch niet over enkele bijwerkingen praten. Vroeger werd onmiddelijk gestopt met inenten als er 50 personen overleden na inenting. Toezichhouder en Ministerie kunnen onmogelijk beweren dat injecteren met mRNA veilig en effectief is gezien de bijwerkingen. Daarbij gerekend de mantra dat de voordelen groter zijn dan de nadelen. Je zal maar bij deze bijwerkingen club zitten. Gezond, geen problemen en na injectie eeuwig klant van big Pharma. En dat voor een virus dat voor gezonde mensen niet gevaarlijker is dan 0,03% met iFR van 0,02

Hieronder de link naar de website.

https://www.lareb.nl/pages/update-van-bijwerkingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.