Bloedklontering door mRNA injecties

Bloedklontering door mRNA injecties

Het begint echt een thema te worden dat na vooral vrouwen maar ook mannen na injectie van het expirimenteel Pfizer/Moderna/AstraZeneca/Janssen spuitje bloedingen ontstaan in bloedvaten in hoofd, hart en lever en dat vooral de bloedplaatjes verdwijnen en mensen feitelijk doodbloeden.

Eem Duitse professor heeft nu een stuk gepubliceerd waarin hij claimt dat het Adenovirus in de AstraZeneca en Janssen spuit de oorzaak is van massale thrombose en gebrek aan bloedplaatjes. Dit suggereert dat Pfizer/Moderna dit niet hebben. Dit is bizar want AstraZeneca heeft zelf aangetoond aan de hand van gemelde bijwerkingen van alle spuitjes dat thrombose vaker voorkomt in Pfizer/Moderna klanten dan hun klanten.

Ongekend dat deze professor in de medische wetenschap zoiets kan publiceren zonder eerst door zijn collega’s te zijn gecheckt (peer reviewed). Elke arts van huisarts tot professor weet dat je vóór vaccinatie eerst moet controleren of de ontvanger al niet geinfecteerd is geweest en nu immuun is en anti-stoffen in het lichaam heeft. Als je dit niet doet en de meeste doen dit niet ingeval van de mRNA spuit, krijg je een heftige immuunsysteem reactie dat al de slag gewonnen had en nu versterkt (enhanced) de vreemde anti-stoffen te lijf gaat en dan de cellen waarin de spike protein is gemaakt (bloedplaatjes blijven hangen op de spike aan de cellen van de bloedvaten) compleet vernietigd. Daar komen ook de heftige hoofdpijnen vandaan die de patienten melden en dat is weer een gevolg van de bloedingen die ontstaan daar waar de cellen zijn vernietigd. Ook de bloedplaatjes worden gezien als vijand en vernietigd. De combinatie van bloedingen en geen bloedplaatjes leidt tot het overlijden van de patient.

Het is werkelijk kwakzalverij. Je gaat mensen die al immuun zijn van een coronavirus niet nog eens ook vaccineren.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Dat is als het geven van antibiotica aan mensen die gezond zijn. Of bakkerskinderen brood gaan geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.