Vluchten kan nog? Of niet meer?

Vluchten kan nog? Of niet meer?

ChildrenHealthDefense.org van Robert Kennedy had een interview met voormalig Pfizer vice president en tientallen jaren hoofd vaccin ontwikkeling. Er zijn er niet zoveel die dat kunnen zeggen. Het zijn één Belg en één Brit waarvan Mike Yeadon de Brit is. Hij vertelde in de podcast dat hij gaat verhuizen naar Amerika. Hij ziet Europa en in bijzonder Engeland verworden tot een totalitaire staat. Robert Kennedy woont in Californië en adviseerde hem om daar een huis te zoeken. Californië lijkt mij de laatste plek om te gaan wonen met die gekke Newsom als gouverneur. Ik zie geen verschil tissen Engeland en Californië. In beide landen is de bevolking langer opgesloten geweest dan elders in de wereld.

Ik zou eerder denken aan Florida maar de gouverneur daar, DeSantis, is op voor her-verkiezing en gezien het feit dat de 2020 presidentiële verkiezingen waren gemanipuleerd van hier tot Tokio zou ik er niet op willen gokken. Vrijheden kunnen zo weer teruggedraaid en dat hebben we al gezien met de PCR test misbruik. Ik moet bij dit altijd denken aan een Brits echtpaar die vanwege de kruisraketten crisis met de SovietUnie verhuisden naar de Falkland eilanden om één jaar later in een oorlog en bezetting te belanden die ze in Europa probeerde te ontvluchten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.