Covid19 was al een jaar geleden voorbij en hier komt de nieuwe H10N1 kippenpest

Covid19 was al een jaar geleden voorbij en hier komt de nieuwe H10N1 kippenpest

Was half mei 2020 Covid19 alweer voorbij meldden de huisartsen toen en toch presteerde Rutte & Co middels misbruiken van de PCR test een fake golf van opsluiting en avondklok door te duwen. De engelse, zuidafrikaanse, brazilliaanse varianten zijn allemaal een stille dood gestorven. Ook de indiase variant heeft het loodje gelegd nadat Indiase deelstaten zeer tegen de wil in van globalist PM Modi begonnen met Ivermectine en HCQ voor te schrijven. De indiase variant verdween daarna als sneeuw voor de zon.j́

Het biowapen uit Wuhan bleek een blindganger. Nu komt het volgende virus. Kippenpest uit China zou over gesprongen zijn op een 41 jarige man uit Zhenjiang City. Dit zou volgens de chinese media voor het eerst zijn maar dan zijn ze de H1N1 uit 2010 alweer vergeten. De bullshit blijft maar komen. Intussen is de Melbourne regio in Australië al weer aan hun vierde lockdown begonnen. De minderwaardig voelende kleine Mussolini politici daar kicken op het opsluiten van mensen over exact één dode en vijftig ‘besmettingen’ daar ‘gevallen’ genoemd gerekend over miljoenen mensen. Het gaat helemaal nergens over. Vroeg of laat zullen de mensen zeggen tot hier en niet verder, wij hebben er genoeg van. Vroeger pakte de bevolking zo’n man op, smeerde hem in met pek en dumpte hem over de stadsgrens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *