Mooi weer en nog steeds mondluier nodig? Dit is geen wetenschap maar kwakzalverij!

Mooi weer en nog steeds mondluier nodig? Dit is geen wetenschap maar kwakzalverij!

RiVM theorie achter de zinloze mondluier rammelt aan alle kanten sinds december 2020. Op de verpakking van die blauwe luiers staat duidelijk vermeld 95% effectief tegen BACTERIËN niet virussen die factor duizend keer kleiner zijn. Er is nog steeds geen enkel wetenschappelijk bewijs dat mondluiers infecties voorkomen in tegendeel het inademen hinderen leid tot pleuritis oftewel schade aan de longen.

Mondluier, anderhalve meter, niet binnen mogen eten heeft geen enkele basis in de medische wetenschap. Sinds maart 2020 is de wetenschap afgeschaft en voeren artsen, ziekenhuizen, RiVM, Min van Gezondheid een soort tovenaars leerling beleid uit. In de middeleeuwen werden dat soort personen getest of ze niet bezeten waren van de duivel door ze onder water te houden. Kwamen ze bovendrijven dan waren het duivels en werden ze terechtgesteld en als ze onderbleven dwz verdronken dan waren ze ok. In beide gevallen overleefden ze het niet. Je kan je afvragen of dit nou wel zo’n goed idee was maar de Roomsen geloofden er heilig in net als de Nederlandse Kerken nu in het chemisch spuitje. Abortus schijnt geen probleem meer te zijn voor de kerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.