Marion Koopmans was betrokken bij de cover up van het biowapen uit Wuhan

Marion Koopmans was betrokken bij de cover up van het biowapen uit Wuhan

Buzzfeed heeft middels een WOB verzoek de emails gekregen van het hoofd van de Amerikaanse RiVM, Dr. Anthony Fauci, een burocraat en politieke manipulator en depopulatie aanhanger en van dik geld verdienen is hij ook niet vies van. Dat bleek uit de HiV geschiedenis in de jaren tachtig.

Uit deze emails bleek dat Dr. Fauci bang was dat zou uitlekken dat Covid19 feitelijk een door hem gefinancierd biowapen uit Wuhan was. Dit naar aanleiding van gestelde vragen door enkele virologen in Amerika en Nobel prijswinnaars die concludeerde dat Covid19 niet zonder manipulatie kon overspringen van dier naar mens, iets wat de burocraten in de medische wereld als Fauci wel beweerden. Fox News Tucker Carlson maakte er een bericht van in zijn show.

Het bewijs was er wel degelijk dat Fauci betaalde met belastinggeld om een gain of function biowapen te laten ontwikkelen in Wuhan. Ik twitterde daar in Maart 2020 over. Fauci had zelf in januari 2017 opgeschept dat binnenkort een pandemie zou uitbreken. Wat ook blijkt uit de emails is dat Fauci zeer vaak email communicatie had met….Bill Gates. Ziehier de scamdemic. We wisten dit al maar nu blijkt het uit Fauci zijn eigen emails!

Nu komt het. Wie waren nog meer betrokken bij deze coverup? Christian Drosten (die de PCR test scam startte door een fake virus in elkaar te flansen welke daarna wereldwijd als PCR referentie werd misbruikt voor de 2e golf met lockdowns in december tot gevolg) en…. Marion Koopmans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.