De enige manier voor globalisten om TheGreatReset te ‘redden’ is het financiële systeem crashen

De enige manier voor globalisten om TheGreatReset te ‘redden’ is het financiële systeem crashen

Zoals ik al eeder schreef TheGreatReset is geschiedenis, een te groot deel van de bevolking is niet gevoelig voor de propaganda van de angst. De WEF zou samenkomen in Augustus in Singapore maar dat gaat nu niet door. Wat we nu hebben is de periode van het gezicht redden door politici en de afschalenvan draconische maatregelen. Er mogen weer meer mensen in de fitness van 30 naar 50 en ook andere maatregelen zijn afgeschaald. Meer en meer mensen lopen nu zonder mondluier de supermarkt in en het personeel roept niet meer ‘mondmasker op!’. Ook beruchte virologen met banden met big Pharma die de staat ‘adviseren’ schalen nu ook af.

Wat de WEF overblijft zijn een paar opties. De economie is al gecrashed vorig jaar en dat bracht geen soelaas voor de globalisten. De opties zijn:

  • lanceren van een zeer gevaarlijk virus (en ze hebben er plenty van) nadeel ze lopen dan zelf ook risico
  • propaganda verder opvoeren maar dat helpt niet meer, de kranten proberen het wel nog steeds
  • een coup plegen maar dat heeft weinig kans
  • het financiële systeem crashen. Als het geld systeem instort stort alles in maar ook de globalisten casino

De laatste optie heeft de meeste kans als bevoorrading, transport, voedselproductie, toeleveranciers, fabrikanten geen geld meer hebben en consumenten geen geld hebben om voedsel te kopen. De komende maanden worden spannend. Gaan de globalisten tot het gaatje of geven ze op. De strijd is nog niet gestreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.