Intensive Care Units zijn leeg en toch houdt Rutte mondluier, anderhalve meter en inenting propaganda aan

Intensive Care Units zijn leeg en toch houdt Rutte mondluier, anderhalve meter en inenting propaganda aan

IC’s hebben al een tijdje geen ‘Covid’ patienten meer gezien men IC personeel krijgt vrij af. Toch blijven Rutte zijn draconische anti-democratische maatregelen als anderhalve meter, mondluiers, niet in restaurants eten gehandhaaft. Als dit geen reden is om te concluderen dat het helemaal nooit om een virus ging maar eerder om onze economie, levenswijze, democratie om zeep te helpen. Het heeft meer met de CO2 bullshit van doen dan met een virus. Alleen grote bedrijven in eigendom van een paar superrijke families mochten open blijven maar de kleine winkel of restaurant om de hoek was ineens niet meer essentieel en moest dicht.

Anderhalf jaar was de mantra we moeten in lockdown, social distancing, mondluiers, avondklok om de oudjes te beschermen die als ze Covid ontlopen hadden nog geen jaar later middels gifspuit alsnog werden vermoord. Ook was de mantra de IC capaciteit mocht niet vollopen maar afgelopen zomer was dé gelegenheid om die capaciteit uit te breiden maar werd niet benut. Ook werd er geen onderzoek gedaan naar aerosols terwijl het RiVM nota bene een onderzoek uit 2010 op de plank had liggen met de conclusie dat coronavirussen wel degelijk via aerosols worden verspreid en niet druppels. Desondanks moest in december iedereen ineens mondluiers dragen.

Het gaat in de politiek weer eens niet waar het omgaat. De CO2 bullshit zal wel weer van de plank worden gehaald nu Covid is verdwenen. Ze hebben nu een scenario op de plank liggen dat zo weer uit de kast kan worden getrokken. De avondklok van SS-er Seys-Inquart lag ook nog steeds op de plank. We zijn hier nog niet vanaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.