Kabinet Rutte formatie in impasse

Kabinet Rutte formatie in impasse

Een nieuwe kabinet Rutte begint steeds onwaarschijnlijker te lijken na twee en een halve maand onderhandelen. Waarop het vastloopt weten we niet maar dat het vastgelopen is lijkt wel zeker. Rutte wordt niet vertrouwd en dat is een obstakel. De kans op een kabinet Kaag, een lid van de WEF en aanhangster van de bizarre marxist plannen van Klaus Schwab, zou mogelijk kunnen zijn. Marxisme, vaak geprobeerd maar het leidt tot economische en sociale armoede zodra de beursen van alle burgers is opgesoupeerd. Kijk maar naar Venezuela, Cuba, Zimbabwe, NoordKorea.

Marxisme onder Biden/Harris begint ook al marxist vormen aan te nemen met draconische belastingverhogingen en dan vinden ze het gek dat de economie niet groeit? Niemand bij zijn volle verstand gaat investeren in de economie waar belastingdruk torenhoog is. Kabinet DenUijl probeerde deze toxische combinatie en faalde zo dat het Kabinet DenUijl bij een eenmalig expiriment bleef.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Dat kan ook niet anders. Rutte is totaal zijn geloofwaardigheid kwijtgeraakt gedurende het afgelopen jaar. Ben benieuwd of die heks van een Kaag het over kan gaan nemen. Ook in D666 is niet zo heel veel vertrouwen. Men vindt haar een terrorist….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.