Eerst sterilisatie en op termijn depopulatie

Eerst sterilisatie en op termijn depopulatie

Sprak vandaag weer een oude bekende. Ze is verpleegster en was als de dood voor de spuit in december. Haar kind is beschadigd door de 30 verplichte injecties die kinderen tegenwoordig krijgen vanaf jongs af aan. Weinigen weten dat je ze allemaal kan weigeren. In mijn tijd hadden wij geen injecties, ik heb alle kinderziekten gehad en mijn immuun systeem werd getraind in de zomer door te zwemmen in het open riool, ooit eens rivier genoemd.

Kwam haar vandaag in de fitness weer tegen. Hoefde niet te vragen of ze de spuit genomen heeft want ze had een 10cm in diameter lelijke plek op haar rechter bovenarm rondom de injectieplek. Zoals zo velen is ze slachtoffer van de constante propaganda druk elke dag van neem die spuit. Een 2e kind kan ze nu vergeten. Waarom willen de aandeelhouders van big Pharma toch zo graag dat iedereen de spuit neemt? In America krijg je een gratis pilsje bij de spuit of gratis hamburger of zelfs gratis loten in de Covidspuit loterij. Mogelijk gratis reisje naar Griekenland maar eerst wel de spuit nemen.

Propaganda heeft nooit vat op mijn persoon gehad. Ik weet ook niet hoe dat komt maar denk dat ik teveel relativeer.

2 REACTIES

comments user
admin

Gelukkig maar, er zijn er veel teveel die alles maar klakkeloos aannemen.

comments user
Quality Manager

Tja datzelfde heb ik heel veel last van. Ik relativeer altijd eerst voordat ik een besluit neem. Net zo als ik eerst alles onderzoek voordat ik een standpunt inneem. Ik wil altijd antwoord op mijn vragen krijgen wanneer er omheen gedraaid wordt dan weet ik dat het niet klopt. Dat is hetgeen hier in Nederland en trouwens in de gehele wereld momenteel gebeurt. Geloof niets van al die propaganda….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.