Gain of function doen we niet, hier de video uit 2012 van de lyer in chief Fauci.

Gain of function doen we niet, hier de video uit 2012 van de lyer in chief Fauci.

Gedurende de conversatie in Congress tussen Dr. Rand Paul volksvertegenwoordiger en NiAID hoofd Fauci waarbij de laatste claimt nooit geen gain of function onderzoek te hebben laten verrichten. Dit leidde zelfs tot een verhit gesprek. Hier een video van een hearing in 2012 tussen globalist Libermann en Fauci waarbij de laatste halverwge de video doodleuk verklaart dit wel te doen. Fauci is een dokter die nog nooit een patient heeft gezien, een politiek gemotiveerde burocraat met lust voor moord (AIDS ook zo’n scam) en geld. Na de zoveelste lableak verbood Obama dit onderzoek in amerika en verhuisde de hele klerezooi naar Wuhan. Wat daar vandaan kwam hebben we geweten.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/08/fauci-promoting-gain-of-function-bioweapons.aspx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *