Herinnert u zich deze nog? Unisex? Feminisme? Humanisme?

Herinnert u zich deze nog? Unisex? Feminisme? Humanisme?

De aanval vandaag op de familie ontstond in de jaren zeventig. Hollywood produceerde niet meer de films aanprijzen van moraal, familie, kerk, gezond verstand en normaal gedrag. Reden was Hollywood verloor geld met de komst van kleuren tv in 1969. In plaats daarvan kwamen er geweldadige films, over mafia, oorlog en daar kwam later nog bij tegen de kerk (ook van binnenuit) en de familie (opvanghuizen voor kinderen) films tegen masculiniteit (mannelijkheid), feminisme (baas in eigen buik) feitelijk niets anders dan de vrouwelijkheid en de mannelijkheid te vernietigen, een agenda om vrouw en man om te vormen naar unisex. Dit geldt vandaag nog sterker met de promotie van LGBTQ. Humanisme kwam toen ook op en voorgangers in de kerk die de wederopstanding der doden en Christus gestorven voor onze zonden verloochenden. De maatschappij en Kerk werden van binnenuit uitgehold.

Die LGBTQ mensen en kinderlokkers promoten hun eigenhaat van zichzelf en ze haten wat ze willen worden op de samenleving. Racism is wat ze het meesten haatten want dat valt terug op henzelf. Hoe toevallig is dat velen van hen in de politiek belandde of ambtenarij. Namen? Ted Heath in de jaren zeventig, FBI directeur Hoover in de jaren zestig. Het zijn er nu veel meer in de top dan in de jaren zeventig. Iemand bij zijn/haar volle verstand wil niet in de politiek of ambtenarij belanden. Het is bij uitstek een vak voor mislukte mensen die niet kunnen aarden in onze samenleving en daarom hun frustratie in wetgeving formuleren altijd ten nadele van de burger. Eerst het zuur dan het zoet van Balkenende, het zoet kwam nooit. Kwartje van Kok. Iedereen honderd euro van Rutte. Die lui leven in een wereld van leugens. Daarom zie je de slechtsten in iedere verkiezing naar boven drijven.

Wij leven in een bubbel waarin overheid je beschermd en alles geregeld is van wieg tot graf. Je hoeft niet bang te zijn zoals onze voorouders wel bang voor waren als angst voor heb ik wel een baan, heb ik wel wat te eten vanavond, wordt ik niet door een struikrover overvallen. Dat waren een eeuw geleden reeele angsten. Menigeen had dan destijds een karabijn of geweer. Dit idee van verzorging van wieg tot graf heeft mensen lui en volgzaam gemaakt. Dit maakt mensen gevoelig voor propaganda. Ze accepterern nu vrijwel alles wat de overheid zegt en hebben hun denkvermogen afgeschakeld. Niet zo gek dat wat NU.nl schrijft wel geloofd wordt omdat ze zelf te lui zijn om eens echt zelf onderzoek te doen.

John Lennon behoorde ook tot deze feministen groep, echter hij verzette zich tegen de machten die de wereld besturen en dit leidde uiteindelijk tot zijn vroege einde. In deze omgeving kon de WEF en iemand als Klaus Schwab groeien want dit was precies de agenda die de machten wilden uitvoeren. De agenda is het einde van de menselijkheid. Dit is ook de reden van gentherapie. Inenting is de enige directe methode waarbij zij iets direct in je bloedbaan kunnen spuiten. De WEF wil de vrouwen en mannen vervangen door humanoids. Kinderen zullen voortaan in een laboratorium geboren worden. Een bizarro wereld. Net als met communisten moet de samenleving eerst volledig worden afgebroken om daarna de utopia te kunnen stichten. Is dit niet wat we nu kunnen zien gebeuren? Volgende stap van de staat zal zijn ons financieel helemaal uit te kleden onder het mom van solidariteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *