Twitter censuur over een AP press foto

Twitter censuur over een AP press foto

Twitter heeft mij na 11 jaar permanent geblokkeerd. Ik begon met twitteren tijdens de Iraanse verkiezingen in 2009 ook wel de Facebook revolutie genoemd. Tijden die verkiezingen werd de invloed van sociale media als direct communicatie middel tussen oppositie en de bevolking duidelijk. Daarvoor waren politieke kandidaten die tegen de propaganda waren gedwongen gebruik te maken va diezelfde propaganda kanalen.

Jarenlang hadden de ‘Powers that Be’ oftewel de ‘Wizard van Oz, de ‘1 %’ oftwel de globalisten geen gereedschap om dit te verhinderen. Wat doet de 1% oftewel de globalisten dan? Ze kopen de hele sociale media op. Dit is dan ook gebeurt en werd duidelijk met de komst van de Covid plandemie. Ineens werd Hydroxychloroquine, een kinine medicijn dat op de WHO essentieel medicijn lijst staat zonder bijwerkingen al 70 jaar in gebruik als profylaxe en zelfs ook tijdens SARS-CoV1 maar ineens niet meer gedurende SARS-CoV2, verboden. Als er namelijk al een medicijn bestaat, kunnen ze het ‘vaccin’ niet promoten.

Ik werd dus van Twitter afgegooid en wel om deze foto. Januari 6, 2021. Gepubliceerd door AP persbureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.