Baudet van Forum voor Democratie verwijst naar Lockstep wat nu uitgevoerd wordt.

Baudet van Forum voor Democratie verwijst naar Lockstep wat nu uitgevoerd wordt.

Thierry Baudet gooit de knuppel in het hoenderhok door het in 2010 geschreven Rockefeller Lockstep programma aan de kaak te stellen in de Tweede Kamer. Niemand wil het erover hebben. BuildBackBetter nu ook al door Koning Willem genoemd. Blijkbaar is Willem duidelijk gemaakt dat dit de agenda is. Lockstep is wat nu in de wereld wordt uitgevoerd door politici als Rutte met de slappe knieƫn. Rutte wuifde BuildBackBetter weg als zomaar een slogan.

Lockstep betekent eigenlijk stap voor stap zonder weg terug. Dus van vrije samenleving naar een totalitaire staat. Voor nu worden de teugels gevierd maar in het najaar begint circus Covid opnieuw. Verwacht de verkoop van een gevaarlijke mutatie waardoor alles en iedereen weer in lockdown moet. Ook de CO2 agenda speelt hierin een rol. Merkel stelde het al voor. Je mag niet verder reizen dan 15km van je huis vanwege het Klimaat. De CO2 bullshit.

Lockstep is eigenlijk een Agenda dat alle tien regels beschreven in de Nuremberg Code overtreedt. Wat de globalisten eigenlijk willen is de wereld voor zichzelf alleen zonder de mensheid. BuildBackBetter is niets anders dan de marketing van een utopie die niet kan bestaan. De argumenten voor een BuildBetter samenleving kan niemand op tegen zijn. Vrede, vooruitgang, gezondheid, geen roofbouw op grondstoffen, iedereen eerlijke kansen. Ik schrijf bewust BuildBetter en niet BuildBackBetter want niemand wil terug naar een feodaal middeleeuws roof kapitalisme door de globalisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *