Dertigers en veertigers drinken nu ook de coolaid.

Dertigers en veertigers drinken nu ook de coolaid.

Regelmatig rijd ik langs Schiphol via A9 en A4 en kijk dan altijd even naar de jumbo GGD vaccinatiecentrum. Sinds December zag ik al die maanden daarna nooit enig activiteit. Het was altijd een lege parkeerplaats voor de tent… tot vandaag. Ik zag komende van Schiphol op de A4 rijdend rechts op de voorsorteer strook naar de A9 kijk je in de bocht rechtstreeks op dit centrum en ondanks de schermen zag ik een opgestelde colonne van dertigers en veertigers die opgesteld waren om één voor één geprikt te gaan worden. Ik kan ook niet uitsluiten dat het militairen in burger waren maar het zag er uit alsof een compangnie aan mensen klaar stonden om te worden geprikt.

We zijn nu bijna anderhalf jaar verder en veel mensen zitten nog steeds vast in het Stockholm Syndrome.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *