Geo-engeneering is na 1 jaar weer terug

Geo-engeneering is na 1 jaar weer terug

Gister aan de kust zag ik ze weer in de lucht. Witte strepen die heel lang blijven hangen en uiteindelijk dichte bewolking gaan vormen. Het is al heel lang geleden toegegeven dat de NAVO sinds de jaren vijftig chemicaliën en zware giftige en kankerverwekkende metalen in de kerosine stoppen die het weer veranderen en de zon blokkeren om de aarde te ‘koelen’. Deze strepen moeten niet verward worden met condens strepen die vliegtuigen vroeger achter zich lieten. Dat was hete lucht die afkoelde en onmiddelijk weer verdween achter het vliegtuig en geen lange strepen achter zich laat maar nu vliegtuig motoren veel efficienter zijn geworden zie je die nauwelijks meer.

Het was een mirakel dat deze strepen in Maart 2020 en de rest van het jaar ineens verdwenen. Nu zijn ze weer terug. De opzet is het weer te veranderen middels sproeien van aluminium dat de grond verzuurd. Maar ook kankerverwekkend strontium, cobalt en ander zware metalen worden gebruikt om de zon te blokkeren.

2 REACTIES

comments user
Admin

Klopt, momenteel creeren de globalisten door manipulatie van het weer droogte in het Westen van de Verenigde Staten om de voedsel productie te stagneren. Iedereen prikken met een gifspuit is nog niet zo gemakkelijk gebleken. Hongersnood veroorzaken is veel effectiever.

comments user
Qualitymanager

Nou lekker dan. Daar gaan we weer. De aarde wordt zelf vernietigd door deze idioten! Wij hebben dan het nakijken en op een nare manier sterven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *