Godslastering in het Vatikaan

Godslastering in het Vatikaan

Ik heb niets tegen Pausen, clowns en potsemakers. Maarten Luther herkende het Vatikaan als het eerste Beest uit het Bijbelboek Daniel en verwachtte dat het 2e Beest niet lang op zich zou laten wachten. Het kwam in 1776. De Paus van Rome noemt zich de plaatsvervanger van God. Over welke God hij het heeft weet ik niet maar plaatsvervanger van de echte God lijkt mij godslastering. Een zondig mens als plaatsvervanger…. Het wordt nog veel erger. Het Vatikaan is babylonisch en de Paus zou dan de plaatsvervanger zijn van Ba’al.

Ik heb ook niets tegen kerkleiders. Deze mensen zijn nodig maar een kerkleider als de paus met een staf in zijn hand met daarop Jezus afgebeeld aan het kruis is gelijk aan elke keer Jesus opnieuw aan het kruis hangen, het is godslastering. En daarbij blijft het niet. In de Latijnse mis wordt Lucifer de drager van het Licht aangeroepen. De naam Kathedraal komt van dodenakker omdat de doden onder het altaar werden begraven en dit maakte de mis een dodenverering. In het oude Babylonië konden ze ook al niet van de kinderen afblijven. Er is heel wat mis aan het Vatikaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *