MKB en u de burger worden voorbereid op vernietiging

MKB en u de burger worden voorbereid op vernietiging

Het nieuwe wapen tegen het Midden en Kleinbedrijf heet negatieve rente. Was eerder nog het geval dat alleen boven 1 miljard negatieve rente of NIRP werd geheven, vorig jaar zakte dat al naar 250.000 en dit jaar per 1 juli wordt het 100.000,- euro. De banken sluiten niet uit dat uiteindelijk iedereen met een spaarrekening/betaal rekening negatieve rente moet gaan betalen. Het is feitelijk diefstal. Nu begrijpt u ook waarom banken van contant geld afwillen. Aan contant geld verdienen ze niets. Alle flappentap machines van de banken zijn nu verkocht aan VISA en wordt nu VISA Pay of V-Pay genoemd. Feitelijk betekent dit dat de banken niet meer zelfstandig zijn. Het is een club geworden.

Dus het stallen van geld bij de bank gaat een hoop geld kosten.De reden is dat banken aangeven dat zij rente moeten betalen aan de ECB voor het stallen van geld. Dit nu is een grote leugen want tegoeden boven 100.000,- is geen geld. De Overheid staat garant voor de cijfertjes op de bankrekening tot maximaal 100.000,- daarboven zijn die cijfertjes een schuld van de bank aan u. Valt de bank om kunt u achteraan aansluiten bij de schuldeisers. Andersom heffen de banken wel forse rente als u gaat lenen bij ze. Hoe kan dit? De bank leent ‘geld’ dat ze feitelijk niet hebben door de cijfertjes op de bankrekening te verhogen en een schuld aan u te creeren. U weet wel als er een debit is moet er ook een credit zijn. Die schuld is eigenlijk gecreert uit het niets. Dat is dan ook de reden dat geld op de bank eigenlijk geen geld is. Ons vertrouwen is zo hoog in banken dat dit ‘geld’ wel als geld geaccepteerd wordt maar voor hoe lang nog?

Dit gaat goed als alles met u goed gaat en met de banken goed gaat. Sinds 2008 zijn de banken die fors hebben gegokt op de beurs failliet. Ook de Overheid is failliet want ze werd gedwongen de bank schulden over te nemen waardoor de staatschuld opliep naar onbeheersbaar niveau. In onze omringende landen is de staats schuld inmiddels groter dan het Bruto Nationaal Product dat wat wij samen produceren. Onlangs publiceerde de Belastingdienst een ‘onderzoek’ dat Nederlanders eigenlijk 2x rijker zijn dan eerder gedacht. Dat ‘onderzoek’ is overigens niet gepubliceerd eerder geheim.

U begrijpt al waar ik naar toe wil. De Overheid is failliet en heeft geld nodig, heel veel geld en uw bezittingen als huis en auto en financiele middelen als uw salaris gaan ten prooi vallen aan de geldhonger van Belastingdienst en Overheid die sinds de jaren zestig obese geworden zijn. Waterhoofden van burocratie. Iets waar wij als burger geen behoefte aan hebben en ook niet ons dient. Helaas is de goegemeente verslaafd aan de Overheid in de ijdele hoop dat die voor ons zorgt van de wieg tot het graf. Helaas de bittere werkelijkheid gaat u binnenkort voelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.