Nietszeggende marketing buzz woorden van onnozele politici – New Deal

Nietszeggende marketing buzz woorden van onnozele politici – New Deal

Naast BuildBackBetter komt nu ook steeds de (Green) New Deal naar boven drijven. Wat ze ermee bedoelen is communisme. Communisme was nog populair in de jaren zeventig bij hippies maar in de jaren tachtig was de animo opgedroogd. CPN werd GroenLinks. Communisme is weer terug. New Deal is de marketing buzz woord dezer dagen.

Presidents kandidaten, volksvertegenwoordigers hebben weer communisme ontdekt. Ze combineren het met de CO2 hoax. Eerst was het de nieuwe ijstijd komt eraan en toen werd het opwarming van de aarde en nu klimaat verandering. Het komt hier op neer, alle eigendommen inleveren, je spaarcenten inleveren, je zult geen eigendommen meer hebben en blij zijn, inderdaad TheGreatReset. Allemaal marketing voor communisme.

Blijkbaar is het ‘christelijke’ CDA die nu druk bezig zijn opa’s en oma’s te vermoorden met een spuit voor een ziekte waar, indien je gezond bent, vrijwel zeker geen kans hebt om er dood aan te gaan, ook al gevallen voor de Green New Deal. Wopke heeft ook al New Deal genoemd in zijn speeches. De linkse partijen roeptoeteren het ook dus Nederland wordt de nieuwe DDR. Politici hebben hun mond vol met hun democratie alleen dat is niet hetzelfe waar u en ik aan denken, vrijheid blijheid lekker doen wat jezelf wilt. Het wordt eerder als onder Hitler, Stalin of Honnecker.

Wat het CDA betreft. Luis in de pels van het CDA Pieter Omtzigt heeft ondekt dat het CDA is opgekocht door drie grote buitenlandse investeerders en dat was niet gemeld aan het presidium. Lijkt mij een gevalletje als gratis appartementje (van de Canadese ambassadeur) aan zee voor D66 (bug eye) Pechtold. Bedankje voor bewezen diensten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *