Zomer in NL en de koeien worden in de wei losgelaten.

Zomer in NL en de koeien worden in de wei losgelaten.

Zo gedragen de mensen zich vandaag de dag. Als blije koeien die na een harde winter van lockdown weer losgelaten worden. Vergeten zijn de Avondklok, lockdown, de propaganda en laten zich massaal inenten met de depopulatie spuit. Want ze willen weer kunnen feesten op evenementen, wedstrijden bijwonen en musea bezoeken. Groot zal de schok zijn als het hele proces van slaaf van het systeem zijn dubbelhard terug komt in het najaar. Dat is de agenda. De lui achter deze hoax willen van de mensheid af, alle mensen. Ook die lui die meewerken aan deze agenda en denken de dans zo te kunnen ontspringen. Ik zeg als in elke revolutie, allereerst gaan de handlangers eraan. Pol Pot deed dat, Stalin deed dit, Mao deed dit en vele anderen deden dat. Maar deze keer is het wereldwijd.

2 REACTIES

comments user
Admin

Inderdaad, schokkend. Ongetwijfeld eerder geprikt door de gifspuit. Hoe vaak kwam het vroeger voor dat voetballers als dood neervielen. Toendertijd was het vaak gemiste diagnose of cokehead.

comments user
Qualitymanager

Uiteraard gaat dit gebeuren. Het gebeurt nu al tijdens het voetbal EK. Een Deense voetballer valt zomaar voorover op het veld terwijl hij een bal aanneemt. Hartstilstand! Ik heb het idee dat hij wel eens de “prik” heeft gehad. Wanneer er sportmensen straks in Japan aan de Olympische Spelen willen meedoen moeten ze eerst geĆÆnjecteerd zijn met het gif. Het zal mij niet verbazen wanneer er dan een heleboel doden gaan vallen. De tijd zal het leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *