800 gevallen van ontsteking van het hart weefsel bij kinderen

800 gevallen van ontsteking van het hart weefsel bij kinderen

In Amerika zijn ze al volop begonnen kinderen in te enten met de gifspuit. Nu de teller op 800 gevallen staat, slaan de medische authoriteiten alarm en organiseren ze een spoed conferentie. Het betreft Pfizer en Moderna injecties. Dit had je natuurlijk al aan zien komen omdat kinderen geen gevaar lopen om ziek te worden van een corona infectie. Hun ACE2 receptors zijn nog niet bevattelijk voor de spike eiwitten. Door ze toch te injecteren met de gifspuit ontstaat er ADE en valt het eigen immuun system de organen aan. In dit geval het hart.

Voor artsen is dit lagere school stuff en wordt gegeven in de eerste les in de medische opleiding. Het feit dat men nu alarm slaat is niet meer dan een bevestiging van wat men al had kunnen weten. Tis allemaal kwakzalverij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.