De G7 muppetshow in Cornwall

De G7 muppetshow in Cornwall

Bewoners van Cornwall mochten hun huis niet uit, alleen al Biden kwam met 17 gepantserde gasguzzlers, 5000 man Britse soldaten en 1000 politie agenten uit heel Groot-Brittanië waren nodig voor beveiliging van 7 muppets die niets anders deden dan holle phrasen en voorgekookte besluiten roeptoeteren waaronder de mantra over CO2 klimaat. De red arrows deden voegden met een airshow nog een flinke schep CO2 toe. Maar vooral doe niet zoals wij doen. U moet zich aan de zero CO2 houden en de muppets en hun bazen niet.

Deze twee daagse muppetshow van een G7 die dertig jaar geleden nog 80% van wereld productie voorstelden maar nu niet meer dan voor 40% van de wereld productie staan. Het is het spreekwoordelijk muisje die doet alsof ie nog steeds de olifant is. Als er een moment is waarop duidelijk is dat het Westen op zijn retour is, is dat op zo’n zinloze bijeenkomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *