Chairman Mao ZeDong studeerde in Yale u weet wel Skull & Bones

Chairman Mao ZeDong studeerde in Yale u weet wel Skull & Bones

Om de rol van China in de wereld te begrijpen moeten we terug naar het begin van de communistische revolutie net na de Tweede Wereldoorlog. De koloniale machten engeland, frankrijk en nederland waren vernietigd, een bewust beleid van President Roosevelt om Amerika als de opvolger te positioneren. In de tweede wereldoorlog werd Tsjang-Kai-Tsjek gesteund door de Amerikanen maar na de oorlog kwam als een duiveltje uit een doosje Mao te voorschijn.

Mao was duidelijk uit een ander hout gesneden. Deze meedogeloze moordernaar was uitverkozen door de Rothschilds om het toekomstige China te leiden. De Rothchilds financierden Mao gedurende zijn gehele teneur. Het was ook de Rothschilds die Lenin financierden. Mao studeerde aan Yale in China. Een gevalletje van selected before elected. De eerste amerikaanse ambassadeur in het nieuwe China van Mao was….Herbert Walker Bush inderdaad de latere CIA man en president en ook Skull & Bones Yale Uni secret societies man. Hoe toevallig. Mao en Bush beide Yale buddies.

Dat de chinezen daar ook achter kwamen dat Mao eigenlijk een New World Order agent was leidde in de jaren zeventig tot Mao’s val. Er kwamen twee nietszeggende opvolgers. De derde opvolger was Deng Xiaoping. Hij ging naar Moskou en Tokio en besloot dat het Japanse economische systeem de voorkeur had. Let wel dus niet het communistische systeem. De Rothschilds hadden het nakijken. Sinds Deng voerde China het beleid leren van het Westen en hen daarna voorbij streven. Xi Jinping volgt nog steeds Deng zijn voorbeeld. Blijf onafhankelijk, speel het spel en voer een eigen koers. Dit is de reden dat Xi nee zei tegen de New World Order en ja tegen Russisch capitalisme. Putin zei afgelopen week nog in een interview in St. Petersburg dat de huidige koers van het Westen en dus die van de Rothschilds sterk lijkt op die van de Soviet Unie. Ideologie ipv handel en afwijzing van de werkelijkheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *