Groot-Brittanië gaat weer in lockdown. BoJo kondigt dit vanavond aan.

Groot-Brittanië gaat weer in lockdown. BoJo kondigt dit vanavond aan.

Engeland volgt snel Israel en Australië op als de meest door politieke klasse opgelegde draconische maatregelen land en die mind control toepassen (toegegeven door adviseurs van Boris Johnson) Boris Johnson die op de G7 zijn eigen maatregelen aan zijn laars lapte. De Britten dachten weer vrij te zijn maar nee, ze gaan weee in lockdown over de indase variant waarvan niemand ziek is geworden maar het is om de NHS gezondheidszorg systeem te beschermen. Je zou erom moeten lachen totdat je je realiseert dat ze met Medazolam zoveel oudjes hebben vermoord.

Ik verwacht de aankondiging van de meest draconische maatregelen in september over een fake CO2 virus waarbij je niet meer dan 15 km mag reizen en thuis moet blijven om CO2 te besparen. Uiteindelijk is de globalisten Agenda de Totalitaire Staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.