Covid bioterrorisme op een wereldschaal

Covid bioterrorisme op een wereldschaal

12.000 europeanen zijn nu dood door de mRNA spuit. Zouden het in werkelijkheid 120.000 zijn?

50.000 amerikanen zijn nu ook dood door de spuit. Volgens de VAERS website zouden het er 5000 zijn maar iedereen in medische wereld weet dat daarin maar 10% wordt geregistreerd. 5000 is nog veel omdat dit betekent dat er nu meer mensen zijn overleden door mRNA dan in de voorgaande 15 jaar aan alle andere vaccines bij elkaar. Dr Peter McCullough gebruikte medicijnen als Ivermectine en redde velen maar zijn gepubliceerde rapporten werden geblokkeerd. Alles draaide om het komende vaccine en hij leerde al snel dit mRNA te wantrouwen. (van HenryMakow.com webisite van origine)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.