Italiaanse Camilla Canepa nieuwste AstraZeneca slachtoffer

Italiaanse Camilla Canepa nieuwste AstraZeneca slachtoffer

18 jarige Camilla Canepa nam de AstraZeneca injectie en stierf dagen erna aan een zo massieve bloeding in haar hersenen dat de chirurg die haar probeerde operatief te redden erna verklaarde nog nooit zoiets in zijn hele leven te hebben gezien. Werkelijk al haar venous sinusses oftwel ALLE bloedvaten in haar hersenen bevatten microthrombi (bloedstollingen) zodoende het brein reducerend tot nul activiteit. Het was één bloedende massa. Zij was niet de eerste (nurse Tiffany Dover) en helaas ook niet de laatste want de EMA blijft ‘veilig en effectief’ volhouden.

En AstraZeneca werd vervolgens bij alle boven de zestig jaar gewoon ingespoten. Want tja het zonde om weg te gooien en useless eaters boven de zestig zijn toch al afgeschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.