Menselijke magneten geworden na injectie Pfizer Moderna

Menselijke magneten geworden na injectie Pfizer Moderna

Op sociale media werden ineens videos geplaatst waarin de gevaccineerden na injectie van specifiek Pfizer of Moderna ineens magnetisch werden. Dit magnetische bezorg systeem bestaat en heet magnetofection. Het bestaat al sinds 1859. Het is effectiever bezorg systeem dan PEG vette Nanodeeltjes van polyethyleen glycol. Magnetofectie beschermt het kwetsbare mRNA veel beter en bezorgt het mRNA in alle uithoeken van het lichaam vergeleken met PEG. Een Berlijns bedrijf maakt het maar verkoopt het onder de waarschuwing niet toepasbaar in mensen. Als dit geen reden is om de eigenaren van Pfizer en Moderna voor het Internationaal Strafhof te krijgen vanwege misdaden tegen de menselijkheid wat is ons rechtssysteem dan nog waard?

https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetofection

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.