Spanje en Rusland verbieden mRNA geprikte passagiers en piloten in vliegtuigen ivm thrombose risico

Spanje en Rusland verbieden mRNA geprikte passagiers en piloten in vliegtuigen ivm thrombose risico

Persoonlijk zou ik niet willen vliegen met maatschappijen die van hun piloten eisen zich met een giftig, synthetisch kankerverwekkend expirimenteel goedje te laten inspuiten. Wat als de piloten plotseling sterven achter de stuurknuppel door thrombose of gewoon meel tussen de oren? Veilig vliegen kun je op je buik schrijven. Ik kan mij nog een ongeluk met SpanAir herinneren in Spanje waarbij de piloten vergaten de vleugel kleppen uit te draaien voor de start. Dit is nodig om op te kunnen stijgen. Iedereen aan boord kwam daarbij om. Thrombose risico patienten mogen al decennia lang niet vliegen.

Dit bericht over veilig vliegen doet al een tijdje de ronde in sociale media maar ik kon het niet vinden in de vrije en staats en commerciele propaganda kanalen. Ook bleken de links naar meer info niet meer te bestaan. De Silicon Valley communist moguls blijken bijzonder effectief in het verborgen houden en wissen van publicaties.

Nog niet zo lang geleden probeerden slachtoffers van door hackers gestolen private informatie dit van zoekmachines als Google te laten verwijderen en het antwoord was altijd eenmaal op het internet kan niet meer verwijdert. De recente ontwikkeling op dat gebied bewijst dat Silicon Vally geboren leugenaars zijn.

Onderstaand artikel met links die nog wel werken. (engelstalig)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.