Steeds meer Covid test lokaties als paddestoelen uit de grond.

Steeds meer Covid test lokaties als paddestoelen uit de grond.

Reclameborden langs de weg met ‘laat je testen’. Of borden met fictieve personen erop die zich zogenaamd lieten testen. Covid test lokaties poppen nu op uit het niets op de gekste plekken. Een witte tent, de PCR test en hopla weer één erbij. Het Rode Kruis of GGD heeft nog nooit zulke goede zaken gedaan. Elke plaats in Nederland met duizend inwoners heeft inmiddels wel een Covid test lokatie. Ga je op reis? Koop een Covid test reisdocument. Voel je niet lekker? Ga niet naar je huisarts of ziek het uit thuis maar laat je ‘testen’. De schapen die zich een dag niet lekker voelen gaan niet naar de huisarts maar laten zich zinloos testen in de teststraat.

Covid test en vaccinatie centra zijn voor de globalisten een bron van informatie waarvoor ze heel veel geld over hebben. Ze steken een 30cm stok tot bijna in je hersenen en draaien de RT-PCR versterking op maximaal om je maar positief te laten op zoek naar je eigen DNA restjes in je lichaam. 93% procent van de mensen die zich laten testen in een vaccinatie en testcentrum is na getest te zijn positief. Positief op je eigen DNA nu genoemd Covid. Daar komen dus de beruchte ‘Rutte besmettingen’ vandaan. Met de stok wordt je DNA geregistreerd in een gnome databank. Te gebruiken in de toekomst voor je eigen moordvaccin. Deze Covid testcentra zie je in heel Europa.

Dan de propaganda media die roeptoeteren ook laat je testen. Op wat? De RT PCR test kan helemaal geen infecties meten dan alleen stukjes opgebroken dna viraal of eigen dna afval. De PCR test medische toelating dekt niet eens de toestemming voor meten van infecties. Het mag daarvoor dus niet gebruikt worden. Er is geen medische toelating voor.

Het is als met een magnetron. Stop niet je huisdier in de magnetron om het beest even snel te drogen na een nat bad. Zodra mensen stoppen met zich te laten testen stopt ook de besmettingen waanzin van de dag en keert de normaliteit pas weer terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.