Vervolg Bioterrorisme voor iedereen die het nog niet doorheeft

Vervolg Bioterrorisme voor iedereen die het nog niet doorheeft

Ik hoorde net dat het Rutte Regime begin 2021 het onschuldig kruid Artemissia Annua oftewel Zomer Alsem of Wormwood ineens heeft gecategoriseerd als novel food en verboden heeft voor intern gebruik. Dit is een oorlog tegen alles wat hetzelfde of zelfs beter doet dan Hydroxychloroquine.

In Maart 2020 werd na 70 jaar de over de balie verkoop van HCQ (een anti malaria profylaxe die ik gebruikte in de Tropen zonder enig bijwerking en al 70 jaar essentieel is geacht door de WHO) verboden. Ik probeerde diverse apotheken in Frankrijk, Spanje en Portugal, het antwoord was altijd Interdit, Prohibido, Proibido! U moet een dokters attest presenteren en dan geven ze je het nog niet.

Artsen die het anti-luizen middel Ivermectine gaven aan Covid patienten werden door de Staats terroristen als Rutte & Co, die Al-Qaeda en ISIS in Syrië bewapenden, bedreigd met intrekking BIG registratie en gevangenstraf. Het is een oorlog tegen medicijnen. Er kan namelijk geen ‘vaccin’ worden geautoriseerd als er al een medicijn voor bestaat. Artsen verworden tot een soort Osama Bin Laden. Ivermectine is zelfs beter dan HCQ wat alleen effectief is in de begin phase terwijl Ivermectine zelfs in de ventilator eind fase nog effectief is. Ergo, de Covid zieken hadden niet behoeven te sterven. Politici als Rutte en DeJonge en artsen als Van Dissel, Gommers, Koopmans hebben bewust de oudjes laten sterven aan een infectie die gewoon bestreden had kunnen worden. Dit katalogiseerd die lui als hanteren van nazi methoden, zijnde moordenaars en landverraders. Mijn vader zou hierover gezegd hebben ‘landverraders werden tegen de muur gezet na de 2e Wereldoorlog’.

Deze oorlog door gekochte politici en gekochte medische specialisten tegen patent verlopen schadevrije medicijnen die infecties effectief bestrijden zijn verworden tot een bedreiging voor de synthetische chemische mRNA spuit. Dit is exact de reden dat ik en vele anderen met mij dit mRNA e.a. synthetische troep gefabriceerd mbv petroleum en geaborteerd genetisch gemanipuleerd DNA verdenk van depopulatie en wantrouw. GMO voedsel was verboden maar GMO (die je DNA wijzigt zodat je geen mens meer bent eerder een hybride in eigendom van de makers) spuit toegestaan

Vrouwen en mannen die de Covid ‘griep’ prik genomen hebben zijn nu steriel, hebben gezondheids problemen die ze vooraf niet hadden en ontwikkelen kanker en HiV klachten. Net als het proberen ze overtuigen om die propaganda spuit niet te nemen zinloos is zullen de geinjecteerden nooit toegeven dat ze besodemieterd zijn en nu gezondheids problemen hebben. Sterker nog door het Stockholm Syndroom zullen ze zelfs de mRNA spuit aanbevelen! Wordt vervolgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.