VISA creditcard wil een foto van je gezicht maar nu weet ik de echte reden

VISA creditcard wil een foto van je gezicht maar nu weet ik de echte reden

Al eerder berichtte ik over de VISA brief dat je alleen je ANWB VISA creditcard kon houden als je je gezichts foto upload naar hun servers. Je moest dan een iPAD lenen van iemand als je die niet zelf hebt. De reden werd genoemd was beveiliging door de overheid opgelegd. Vreemd dat Mastercard deze maatregel hiet hoefde door te voeren.

Nu weet ik waarom VISA dit wilde. Mastercard heeft al de Trust Stamp biometric identity system in Afrika (Soros betaald uitreiken gratis Mastercards aan vluchtelingen in Libie en Turkije) up and running waarbij (let op) een foto van je gezicht al voldoende is om een AI gegenereerde 3D masker te maken van je profiel. Wanneer dit 3D masker is gemaakt alle andere data als persoonsnaam, leeftijd komt dan te vervallen en encryptie versleuteling komt in de plaats van de persoonsnaam.

Een encrypted hashtag wordt dan gevormd met ruimte voor toekomstige gezondheids pas. Trust Stamp vormt in cooperatie met Microsoft, Gates Foundation een zogenaamd veiliger identificatie. Dit is dus het beruchte patent 666. Het draait dus om een digitale vorm van cash vergelijkbaar met het Chinese credit score systeem en de winsten en controle gaan naar Microsoft. Het is het teken van het Beest. Ik en anderen hadden dus gelijk die brief van VISA te wantrouwen.

https://www.globalresearch.ca/africa-testing-ground-trust-stamp-vaccine-record-payment-system/5718374

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.