India brief aan World Health Organization en sociale media-er is geen India variant

India brief aan World Health Organization en sociale media-er is geen India variant

De leugens over Covid nemen alleen maar toe. In Engeland hebben ze het constant over de India variant wat aangevoerd wordt als reden waarom extensie op extensie van de lockdown wordt gebaseerd. De Indiase regering heeft nu een brief geschreven naar de WHO en sociale media dat de Indiase variant niet bestaat. De WHO heeft daarop de marketing gewijzigd van Indiase variant naar Delta variant. De pharma for profit scam gaat gewoon door.

Nu roeptoeteren de media dat naast Engeland nu ook in Duitsland en Portugal de Delta variant is opgedoken en in opmars is en dat de vaccines nutteloos zijn tegen deze Delta (voorheen India) variant. Het zijn allemaal aannames en veronderstellingen gebaseerd op geen enkele wetenschappelijk bewijs. Maar dat is al zo sinds ze in Maart 2020 ‘het virus’ al niet konden isoleren laat staan de mutaties.

Je ziet wat de bedoeling is. De volgende spuit wordt momenteel geproduceerd door Pharma en moet in het najaar weer aan de schaap gebracht worden. Om mensen te overtuigen worden draconische ondemocratische maatregelen niet geschuwd. Grondwet? Hebben we die nog? Nederlanders lijken meer op laboratorium ratten in een gekkenhuis. Zeg mij na: ‘ik ben geen pharma labrat’!

Jens Spahn, Duits gezondheidsminister waarschuwde onlangs dat de Indiase variant nu al toeslaat in Duitsland en Portugal heeft Lissabon op slot gedaan vanwege toenemende ‘gevallen’. Niemand mag Lisabon in of uit. Coronavirussen kunnen helemaal niet actief zijn in de zomermaanden. Dit gaat puur om de WEF en Lockstep agenda. De WHO neemt al een voorschot op de winter van 2021/2022 door nu al te waarschuwen dat die winter gaat zorgen voor een heel erge vijfde golf. Let wel, naast de najaar spuit moet ook de januari ‘22 spuit weer aan de schapen verkocht gaan worden.

Hieronder de brief van de Indiase regering als vermeld in Reuters persbericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.