Wat precies is het doel van de Evertsen en Zeven Provincien in de Zwarte Zee?

Wat precies is het doel van de Evertsen en Zeven Provincien in de Zwarte Zee?

Geen ander dan de Russen pesten over Ukraïne in NAVO verband. De NAVO is door een Italiaanse rechtbank veroordeelt als terroristische organisatie i.v.m. de aanslag en opblazen van het treinstation in Bologna. Daar kwamen 85 mensen bij om en 200 werden getekend voor hun leven. De NAVO had de plegers bewapend, getraind en gefinanciert. Nederland heeft geen business in een terroristische organisatie en het Rutte Regime heeft al eerder als deel van de NAVO ISIS en Al-Qaeda terroristen in Syria gefinancierd en bewapend. We kunnen het Rutte Regime dan ook beschouwen als een terrorist.

Er zijn geen vijanden in de Zwarte Zee. Rusland beschouwd deze zee als hun eigen binnen water. Naast Rusland en Ukraïne liggen er alleen naties als Turkije, Georgië en Bulgarije aan de Zwarte Zee. De Russen laten zich, ondanks alle pogingen van de NAVO, zich niet verleiden tot een oorlog waarvan de NAVO zal roeptoeteren dat deze niet uitgelokt was. Spanningen kunnen echter wel oplopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.