Lockdown keert terug over de Delta (voorheen India) variant

Lockdown keert terug over de Delta (voorheen India) variant

In verschillende landen keert de lockdown weer terug ondanks dat er in de zomer geen coronavirussen actief zijn. De Indiase regiering heeft de WHO al een brief geschreven dat de India variant sterk overdreven is. Waar nog geen rekening mee is gehouden dat iedereen die geinjecteerd is met de dodelijke mRNA prik feitelijk een virus fabriekje zijn geworden. De ‘gevaccineerden’ verspreiden dus ons onbekende virussen.

De landen met de meeste ‘gevaccineerden’ zijn India, Engeland, Indonesië, Israel en America. Naar verluidt is daar dan ook de van Indiase variant hernoemd in Delta variant de meest voorkomende. Het is precies waarvoor ervaren virologen als Geert vandenBossche en Prof Bahkdi voor gewaarschuwd hebben. Door tijdens een pandemie al mensen te ‘vaccineren’ creer je een biowapen van massa destructie. Te verwachten is dan ook bij de komst van een coronavirus in het najaar zullen de lijken in de straat liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.