Russische Marine oefent bij Hawaii

Russische Marine oefent bij Hawaii

Naar verluidt oefende de Russische Marine in de wateren rondom Hawaii en bracht een ‘vliegdekschip’ tot zinken bedoeld als signaal naar Washington, wat jullie doen bij ons kunnen wij ook doen bij jullie. NATO is al 7 jaar bezig om de Russische beer tot oorlog te bewegen aan de Russische grens. Onlangs nog bezocht de Nederlandse Marine in NAVO verband de Zwarte Zee door de Russen beschouwd als hun binnen zee. Toen een Brits marineschip te dicht bij de Kerch Straat kwam en de grens naderde gooiden de Russen enkele bommen voor de boeg. Sinds 7 jaar is de NAVO actief aan de grenzen van Rusland vanuit Polen, Baltische Staten en Oekraïne.

Toen in 2015 hordes ongeletterden uit Afrika en Midden-Oosten Europa binnen marcheerden richting Duitsland was de NAVO de grote afwezige en zaten onze soldaten vogels te tellen aan de Russische grens ipv het land te beschermen tegen een ongewenste invasie van ISIS terroristen. Dat in NL nog geen aanslag is gepleegd door ISIS terroristen mag een wonder heten. Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk zijn niet bespaart gebleven.

Kijk hier naar de Russische oefening bij Hawaii.

https://www.the-sun.com/news/3132220/russia-sinks-aircraft-carrier-near-hawaii/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.