Vervolg Zwarte Zee

Vervolg Zwarte Zee

Ik schreef al eerder over de onnodige aanwezigheid van NAVO in de Zwarte Zee. De ontwikkelingen volgen elkaar nu snel op. Een Brits schip van het NAVO flottielje dat zich met de nederlandse marine bevindt in de Zwarte Zee probeerde de kust van de Russische Krim te benaderen en schond daarbij de territoriale wateren van Rusland. NAVO erkent De Krim niet als Russsisch territorium. De Russische marine en luchtmacht opende waarschuwings schoten voor de boeg en liet bommen vallen voor de boeg van het schip van de Britse Marine.

Dit is een scenario voor oorlog. Een onder secretaris van het Russische ministerie van buitenlandse zaken kwam gister naar buiten met een verklaring dat als NAVO dit weer probeert bij De Krim zullen de bommen niet voor maar bovenop het NAVO schip worden gedropped en tot zinken gebracht. Er was nog een opmerkelijke verklaring dat Moskou zich zorgen maakt om amerikaanse biowapens laboratoria in Georgië en Oekraïne. Sommigen denken dat het Britse schip zo dicht aan de wal was om juist zo’n biowapen te lanceren. Wat wel verklaard is door een journalist die aan boord was, was dat de britse bemanning zich voorbereidde russische luchtmachtjets neer te schieten boven hun eigen russische territoriale wateren!

De prime minister van Groot Brittanië verklaarde dat de Britse Marine dat deed om hun waarden, vrijheid van navigatie en democratie te verdedigen. Ik kan mij nog herinneren dat die waarden en democratie niet geldt voor burgers van Groot-Britanië, Noord Ierland of Schotland als de laatste onafhankelijkheid was geweigerd. De burgers van De Krim hebben geen democratisch recht om te kiezen voor Rusland over Oekraïne?

Toen het Russische vliegkampschip de Admiraal Kuznetstov enkele jaren geleden door Het Kanaal voer op weg naar de Middelandse Zee brak paniek uit in Whitehall over die aanwezigheid. Dezelfde Boris Johnson die blijkbaar de neiging heeft om het VK in een absolute puinhoop te laten veranderen.

Europa en Amerika zijn verworden tot oorlogzuchtige landen die een Woke ideologie aanhangen los van enige werkelijkheidszin die al sinds 2014 proberen om oorlog uit te lokken met Rusland. Dat zo’n oorlog zal leiden tot zelf vernietiging zien ze blijkbaar niet helder door hun Woke gekleurde brillen. We leven in een tijd waar goddeloze, redeloze, waanzinnige politici in Amerika, Engeland en Europa aan de macht zijn die een soort Agenda uitvoeren tot zelfvernietiging. De Globalisten zijn goddeloze communisten die christelijke naties willen uitroeien met wortel en tak koste wat het kost.

De enige conclusie dat ik kan trekken dat we deze keer een oorlog op het nippertje is vermeden maar het volgende incident zal het raak zijn. Een wereldoorlog is in de maak. Als Rusland wordt aangevallen zal China zeker Taiwan annexeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.