2014 presentatie gain of function = hyperinfectieus maken van onschuldige virussen

2014 presentatie gain of function = hyperinfectieus maken van onschuldige virussen

De vijf joodse zonen van Zion: baruch Fischhoff (Carnegie Melon), philip Dormitzer (Pfizer), Ralph Baric (NC Uni/Wuhan), jerry Weir (FDA toezichthouder), mark Denison (Vanderbilt Uni). Dit zijn de lui achter Gain of Function om onschuldige virussen extreem en dodelijk infectieus te maken. Gain of Function is vaccin verkoop en depopulatie. Ontvolking van de aardkloot is de wensdroom van de zionisten. De vaccin verkoop liep de laatste tien jaar fors terug. Om winsten op te krikken pushen de pharmaceuten verplichte vaccinatie en doen gain of function in onschuldige virussen om pandemieën te veroorzaken waarvoor ze dan weer ‘vaccins’ moeten maken.

Wat ze doen in laboratoria is knippen en plakken met Crispr software in de DNA strand van een virus. Toevoegen van HiV Ebola en andere stukjes dna in een onschuldig virus heeft geen enkel nut in de medische wetenschap anders dan stimulatie vaccin verkoop en depopulatie. Dormitzer klept over het gebruik van GoF voor productie van vaccines maar dat is puur marketing. Een echt vaccin bevat een stukje dood pathogen van een virus. Daar hoeft geen GoF aan toegevoegd. Het is marketing en eeuwig afhankelijk maken van burgers van big pharma middels ‘bijwerkingen’.

Lees de protocollen van de geleerde ouders van Sion (protocols of the learned elders of Sion) . Daarin staat precies omschreven wat zionisme werkelijk is. Let wel, de zionisten hangen ook een communistische ideologie aan. Mao en Stalin vermoorden miljoenen mensen. Stalin zei ooit, één dode is een tragedie, miljoenen doden is een statistiek. Deze mensen zijn allemaal een radartje in een groot plan al decennia bekend. Ze spelen hun rol. Ziekelijk.

De vijf zonen van Zion. Er zijn geen potential benefits ze liegen dat ze barsten.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Dit is toch wel doodeng hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.