Dr. Ralph Baric ‘18 presentatie – hoe stinkend rijk te worden van een toekomstig plandemie

Dr. Ralph Baric ‘18 presentatie – hoe stinkend rijk te worden van een toekomstig plandemie

Dr. Ralph Baric van de Universiteit van North Carolina Chappel Hill (werkt samen met P4 lab in Wuhan) verklaarde in een presentatie (zie onderaan) in 2018 hoe je dik geld kan verdienen aan de komende plandemie. Baric kent persoonlijk de chinese leider van vleermuis coronavirussen onderzoek, haar bijnaam is de batlady, van het P4 laboratorium in Wuhan die het onderzoek naar gain of function leidde in opdracht van EcoHealth Alliance geleid door CDC Dr. Fauci zijn vriend Peter Daszak. Dr.Fauci en zijn baas Dr. Collins van het NiAID (de amerikaanse RiVM is opgesplitst in 3 organisaties, NiAID, NiH en CDC) Dr. Collins gaf rechtstreeks de opdracht aan de Chinese leiders van dit P4 laboratorium in Wuhan, terwijl Dr. Fauci Wuhan indirect financierde via de EcoHealth Alliance om de schijn van niet direct betrokken te zijn op te houden. Het was Peter Daszak die in een YouTube filmpje vorig jaar publiekelijk opschepte dat hij en de chinese Batlady een jaar eerder 5 coronavirussen inéén had gemaakt met gain of function (versterkte werking middels gebruik van HiV component)

Het hele verhaal van hoe een infectieus virus werd gefabriceerd is nu naar buiten gekomen. Het was feitelijk geen pandemie zoals de WHO verklaarde in februari 2020 omdat het totaal aantal overledenen in 2020 lager was dan voorgaande jaren. Er was dus geen pandemie én het Wuhan virus is nooit geisoleerd geworden. De vraag blijft bestaat het Wuhan virus wel en is de verdwenen griep niet gewoon aan ons verkocht als een chinees virus. Dit alles duidt dus op een gefabriceerde leugen van januari 2020 tot heden. Er is geen enkel wetenschappelijk stuk gepubliceerd dat bewijst dat het Wuhan virus daadwerkelijk verantwoordelijk was voor het overlijden van mensen boven de 80 met co-morbiditeiten als kanker, long en hartziekten, herseninfarcten en noem maar op.

De politici liegen al sinds Maart 2020 over alles en nog wat mbt de ‘pandemie’. Waarom zouden wij die lui moeten vertrouwen? Alles duidt op TheGreatReset BuildBackBetter. Een dystopia van communistische economische origine dat werkt totdat andermans geld op is. Dat hebben de SovietUnie, Zimbabwe, Cuba, NoordKorea en Venezuela wel bewezen. Het Communistische walhalla is een leugen. Het communistische manifesto van Karl Marx (achterneef van ….Rothschilds) is een belachelijk stuk wat draait om een stalinistische dictatuur waar in mensen als slaafse dieren worden beschouwd en behandeld.

op 34ste minuut, kijk hoe deze Ralph Baric uitlegd hoe dik geld over lijken te verdienen en waar in te beleggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.